Umbraco løsning med modulært genbrug

Nyt Umbraco website til Bygholm Kursuscenter, skal understøtte et nyt forretningsområde

Bygholm Kursuscenter er et selvstændigt forretningsområde på Bygholm Landbrugsskole. Skolens faciliteter bliver brugt til kursusafholdelse og andre events, hvor lokalerne kan danne rammen om en festlig dag.

I efteråret 2019 startede vores samarbejde med Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter.
På daværende tidspunkt havde landbrugsskolen og kursuscentret to separate websites, og indholdet blev administreret i to forskellige content management systemer.

Om opgaven

Udover at skabe 2 nye og tidssvarende websites med fokus på kerneydelserne, var det et stort ønske at samle løsningerne i én fælles Umbraco-backend samt at give Bygholm Kursuscenter sin egen visuelle identitet.

Det gør mit arbejde som webredaktør lettere, at vi har skiftet til en platform med redaktørinterface, der er nemt og overskueligt at arbejde med.  De forskellige moduler, vi har fået udviklet, giver mange muligheder, men sikrer stadig et ensartet udtryk på sitet.

Marie Gaarden, Kommunikationsansvarlig hos Bygholm Landbrugsskole

Løsningen bygger på genbrug

I første fase byggede vi et nyt website til Bygholm Landbrugsskole med det in mente, at vi senere skulle lave yderligere et website for kursuscentret. Læs om løsningen til Bygholm Landbrugsskole

I anden fase har vi udvidet Bygholms Umbraco-løsning til også at indeholde websitet for kursuscentret.
Helt konkret, har vi genbrugt de indholdskomponenter, som vi udviklede til Bygholm Landbrugsskole og blot udvidet med et enkelt silent video-modul.

For at give kursuscentret sin egen visuelle identitet, har vi designet et helt nyt farvetema, som automatisk tilføjes det indhold, som oprettes på kursuscentrets website.

En enkel og billig løsning

Bygholm har nu en tidssvarende og solid løsning, som vi let og uden større omkostninger kan tilføje flere subsites, hvis skolen på sigt udvider med nye forretningsområder.

Kundeprojekter

Mange af vores kunder kommer til os med ønsket om at få en unik løsning, som er tilpasset og egnet til de arbejdsprocesser, der i forvejen er i organisationen.

Alle kundeprojekter

Relateret indhold

Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen.

Umbraco - verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!