SKOV

SKOV har fået et nyt corporate website baseret på Umbraco. Websitet er lanceret med seks sprogversioner og understøtter et større fokus på leadgenerering, SEO og online marketing­indsatser

Med klimaløsninger, farm management og digitale værdikædetjenester til animalsk produktion verden over, bidrager SKOV til en effektiv og bæredygtig global fødevareproduktion, der leverer sunde fødevarer produceret med respekt for dyrevelfærd.

Et øget strategisk fokus på alt-i-en løsninger har gjort det nødvendigt at gentænke websitets indholdsstruktur, så alt-i-en løsningerne bliver kommunikeret tydeligere i selvstændige universer og de enkelte produktbeskrivelser i løsningerne præsenteret på en mere overskuelig måde.

Illumi var en rigtig god samarbejdspartner, der var med os hele vejen. Valget af Umbraco CMS var et godt match for en mellemstor dansk virksomhed som os, der opererer globalt.

Stig Veis Jørgensen, Marketing Manager hos SKOV

Leverancen

Vi har designet og udviklet et brugervenligt, sprogversioneret corporate website til SKOV koncernen i Umbraco.

Projektet spænder over hele processen fra de indledende workshops og design til implementering, hosting og drift.

Sideløbende med implementeringen har vi leveret en SEO- og marketingpakke, der understøtter websitet med god SEO-performance og øget leadgenerering.

Sprogversionering er et nøglepunkt i løsningen

Skov.com er et sprogversioneret website, der for nuværende indeholder seks sprogversioner, og flere er på vej.

Vi har opsat 3. parts modulet Translation Manager og integreret og automatiseret et oversættelsesworkflow, hvor udpeget indhold fra Umbraco bliver sendt til SKOVs translatørbureau. Når teksterne er oversat, sendes de direkte tilbage i Umbraco, hvor en redaktør godkender oversættelserne. Herefter opdateres de nye tekster automatisk alle de rigtige steder i sidestrukturen.

Umbraco er meget nemt og brugervenligt at arbejde i – også efter Illumi løbende udviklede og tilføjede nye funktioner.

Helle Kaastrup, Marketing Coordinator hos SKOV

Søgning på flere sprog

Løsningen er implementeret, så hver enkel sprogversion har sit helt eget interne søgeindeks. Det betyder, at vi kan styre meget præcist hvilket eller hvilke sprog, der søges indenfor. Ligeledes kan vi f.eks. isolere søgninger til kun at ske indenfor ét sprog ad gangen.

Udvidet kortfunktion med Google Maps

SKOV A/S er en global virksomhed og med det følger naturligt en stor organisationsstruktur med flere regionale hovedkontorer samt mange salgskontorer og serviceforretninger.

Vi har udviklet en kompleks kortfunktion, der med udgangspunkt i behovene i hvert land, informerer brugerne om alle relevante kontaktoplysninger. Kontaktoplysningerne vises i en prioriteret rækkefølge, så den besøgende hurtigt kan overskue sine muligheder for at komme i kontakt med relevante dele af forretningen.

Andre elementer i løsningen

Den fysiske afstand mellem modtageren og den server, der skal levere data, har stor betydning for ventetiden og den generelle brugeroplevelse. Derfor gør vi i løsningen brug af CDN, så større ressourcer leveres af en server tæt på modtageren.

Løsningen lever op til WCAG 2.1 standarden for webtilgængelighed.

Vi har undervist og rådgivet indholdsredaktører omkring on-page SEO.

Ligeledes har vi konfigureret Google Analytics og opsat et værdiskabende dashboard, der overvåger forskellige konverteringsparametre.

Vi har før, under og efter projektet udarbejdet forskellige rapporter med råd og tilskyndelser til forbedring af SEO og det generelle indhold på sitet.

Løsningen indeholder mulighed for at oprette et vilkårligt antal subsites, der gør brug af basismoduler og -styling. Pt indeholder løsningen to selvstændige subsites.

Illumi var rigtig gode til at forstå vores behov og omsætte ideer til virkelighed. Alle spørgsmål – store som små blev taget seriøst, og der var altid en hurtig svartid.

Ayla Pagaard, Communications Specialist hos SKOV

Relateret indhold

Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen.

Andre kundeprojekter

Mange af vores kunder kommer til os med ønsket om at få en unik løsning, som er tilpasset og egnet til de arbejdsprocesser, der i forvejen er i organisationen.

Alle kundeprojekter

Umbraco - verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!