Brand platforme

Vi bygger websites, der understøtter og styrker dit brand

Dit website er blot én af flere platforme, hvor dine kunder kan interagere med dit brand. Dit brand eksisterer i brugerens hoved og er ikke stærkere end det billede og det tankesæt, der aktiveres, når en bruger interagerer med din virksomhed på dit website, dine SoMe kanaler eller fx i din fysiske butik. Derfor bliver det kritisk og altafgørende, at brugerne har en god oplevelse med dit brand i dine forskellige touchpoints - både digitalt og off-line.

Er hastigheden for langsom på dit website og ventetiden for lang, smutter brugerne igen og lægger den dårlige oplevelse til den samlede opfattelse af dit brand. Følger de dig på de sociale medier, men hører aldrig fra dig, får det også indflydelse på din virksomheds image og dermed dit brand.

Vi kan hjælpe med at styrke dit brand

Når vi bygger dit website, har vi naturligvis fokus på at sikre, at det tekniske fundament fungerer, og kunderne finder mødet og oplevelsen friktionsfri. God usability en naturlig del af vores baseline ydelse, og som sådan ikke noget du betaler ekstra for. Det er forventeligt for et moderne website, at det er designet med brugervenlighed for øje.

Men udover brugervenlighed, vi er også optaget af at skabe en platform, som tydeligt kommunikerer dit brands værdi og formål.

Vi researcher på din målgruppe og sikrer, at de kan spejle sig i det designoplæg, vi laver, og vi rådgiver omkring 'consistency' på tværs af platforme - så brugerne ikke bliver forvirret omkring, hvad din virksomhed er sat i verden for at hjælpe dem med.

De rigtige features og lækker funktionalitet, medvirker ligeledes til at styrke interaktionen med dine brugere og knytte dem tættere til dit brand.

Relateret indhold