Brand platforme

Vi bygger websites, der understøtter og styrker dit brand

Dit website er blot én af flere platforme, hvor dine kunder kan interagere med dit brand. Dit brand eksisterer i brugerens hoved og er ikke stærkere end det billede og det tankesæt, der aktiveres, når en bruger interagerer med din virksomhed på dit website, dine SoMe kanaler eller fx i din fysiske butik. Derfor bliver det kritisk og altafgørende, at brugerne har en god oplevelse med dit brand i dine forskellige touchpoints - både digitalt og off-line.

Er hastigheden for langsom på dit website og ventetiden for lang, smutter brugerne igen og lægger den dårlige oplevelse til den samlede opfattelse af dit brand. Følger de dig på de sociale medier, men hører aldrig fra dig, får det også indflydelse på din virksomheds image og dermed dit brand.

Vi kan hjælpe med at styrke dit brand

Når vi bygger dit website, har vi naturligvis fokus på at sikre, at det tekniske fundament fungerer, og kunderne finder mødet og oplevelsen friktionsfri. God usability en naturlig del af vores baseline ydelse, og som sådan ikke noget du betaler ekstra for. Det er forventeligt for et moderne website, at det er designet med brugervenlighed for øje.

Men udover brugervenlighed, vi er også optaget af at skabe en platform, som tydeligt kommunikerer dit brands værdi og formål.

Vi researcher på din målgruppe og sikrer, at de kan spejle sig i det designoplæg, vi laver, og vi rådgiver omkring 'consistency' på tværs af platforme - så brugerne ikke bliver forvirret omkring, hvad din virksomhed er sat i verden for at hjælpe dem med.

De rigtige features og lækker funktionalitet, medvirker ligeledes til at styrke interaktionen med dine brugere og knytte dem tættere til dit brand.

Relateret indhold

Med Umbraco CMS får du en fleksibel og skalerbar platform
Umbraco CMS

Med Umbraco CMS får du en fleksibel og skalerbar platform

Umbraco CMS er et velafprøvet og udbredt content management system. Det er baseret på open source system, hvilket bl.a. betyder, at der ikke skal påregnes løbende omkostninger til licenser.

Læs mere
Et godt UX design kan optimere din forretning
Design og UX

Et godt UX design kan optimere din forretning

Med et godt UX design kan du styre dine besøgendes handlinger og modne dem til at foretage et køb eller en anden interaktion, som du har målsat. Læs her, hvordan vi arbejder med UX design, der optimerer din forretning.

Læs mere
Genererer dit website leads?
Leadgenerering

Genererer dit website leads?

Vi bygger website med fokus på at fastholder dine besøgende og konvertere dem til leads og kunder. Samtidigt sikrer vi fuld integration til dine marketingværktøjer.

Læs mere
En løsning med fokus på at gøre indholdsarbejdet smartere
DALI

En løsning med fokus på at gøre indholdsarbejdet smartere

DALI har fået et website, hvor de nu har fuld kontrol over indholdsarbejdet på flere sprog og subsites. Læs her, hvordan vi forberedte websitet til DALIs globale markedsstrategi.

Læs mere
Nyt website med høj brugervenlighed og brandgenkendelse
Normal

Nyt website med høj brugervenlighed og brandgenkendelse

På bare 2 måneder fik Normal et nyt website, som bl.a. gav mulighed for at vise hele produktsortimentet. I casen her kan du også læse om Normals overvejelser ift. at have et sprogversioneret website.

Læs mere
eCommerce platform til Umbraco 8
Vendr eCommerce

eCommerce platform til Umbraco 8

Vendr er et fleksibelt shopsystem, der giver mulighed for at blende branding og salg så brugerne stimuleres og motiveres til at gennemføre et køb.

Læs mere